Nubix
Jeroen Luttikholt
by Jeroen Luttikholt

Een CRM systeem is meer dan alleen je klantrelaties bijhouden. Daarom noemen we het ook liever een Proces Informatiesysteem. Hoe mooi is het dat je ook je projecten, producten er in kan bijhouden en tevens de mensen van je eigen bedrijf en waar ze zich mee bezig houden.

Als manager heb je het overzicht van wat er zich binnen je bedrijf afspeelt en houd je overzicht op je sales. Ook als medewerker weet je in één oogopslag waar je taken en verantwoordelijkheden voor die dag liggen. Er hoeven geen papieren werkbonnen meer uitgedraaid te worden, dit kan allemaal online. En dat scheelt natuurlijk weer ‘kosten’ qua papier en printers, maar ook tijd, want je haalt er weer wat stapjes tussen uit en dit scheelt weer in de werkdruk. En het systeem waar wij mee werken is niet alleen gericht op sales activiteiten, maar ook op marketing en HR activiteiten. Voor een hoop klanten waren dit de belangrijkste redenen om met dit systeem te gaan werken.

Wil je hier meer over weten en weten welke resultaten onze klanten hebben na de implementatie van dit systeem? Neem contact met ons op!

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin