Nubix
Jeroen Luttikholt
by Jeroen Luttikholt

In Utrecht vond op 30, 31 augustus en 1, 2 september de ESEF maakindustrie beurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Aansluitend hebben we ook een bezoek gebracht bij de Technishow beurs; het event voor innovatieve industriële productietechnologie.
Tegelijkertijd was ook de Polyclose in Gent (Belgie). Wij waren erbij.

Eerst zijn wij naar de Jaarbeurs in Utrecht geweest. Wat ons vooral opviel is dat het erg rustig was qua bezoekers. Dat is toch altijd jammer voor alle exposanten. We wilden vooral kijken of het interessant voor ons kan zijn, om er zelf te gaan staan. Kijkend naar onze concollega’s zien we toch dat wij met onze systemen voor de maakindustrie, zoals digitaal bestellen en het binnen boeken van reeds bestelde goederen, meer mogelijkheden hebben.

Daarna zijn we door gereden naar Gent, waar we de volgende dag de Polyclose hebben bezocht. Dit is het grootste evenement in de Benelux op het gebied van raam-, deur-, zonwering-, gevel-, en toegangstechniek. Daar hebben we een aantal relaties gesproken waar wij samenwerkingen mee hebben van onder andere machinefabrikanten en leveranciers van halffabricaten. Hier hebben we gekeken naar de nieuwste trends binnen de branches. De conclusie is dat we een goede aanvulling op de exposanten kunnen zijn. Dus wellicht zijn wij de volgende editie aanwezig, maar daarover later meer.

Beursbezoek Utrecht en België
Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin