Freek Jan ter Haar
by Freek Jan ter Haar

Even voorstellen, Mijn naam is Marijn Welmerink, ik ben 22 jaar en ik volg de opleiding HBO-ICT op het Saxion in de richting softwareontwikkeling. Tijdens mijn stageperiode ga ik werken aan demo modules van bestaande applicaties zodat potentiële klanten van Nubix het uitvoerig kunnen testen en uitproberen. Verder vind ik het leuk om te gamen, hardlopen, uitgaan met vrienden en programmeren. Na het behalen van mijn studie ben ik van plan om direct aan de slag te gaan als programmeur.

Clint Ellenbroek, 18 jaar. Ik zit in het 3e jaar van mijn opleiding en na deze stage ben ik klaar met de opleiding. Ik moet een functioneel en een technisch ontwerp maken voor school.
In mijn vrije tijd ben ik 4 keer in de week in de sportschool te vinden. En in de resterende tijd vind ik het leuk om te gamen. Als ik klaar ben met deze studie, zit ik er over te denken om door te studeren aan game design.

Clint Ellenbroek

ik ben Bent Everink, 22 jaar. Vanuit de opleiding ICT Systeembeheerder mag ik stage lopen bij Nubix. Leuk om in het werkveld bezig te zijn, zoals bijvoorbeeld met autopilot werken. In mijn vrije tijd ga ik uit met vrienden en ik vind het leuk om te gamen. Na mijn studie weet ik nog niet welke kant het op gaat, nog even over nadenken.

Bent Everink

Welkom allemaal en succes!

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin