Nubix

Geautomatiseerde efficiëntie: Handmatig sorteerwerk in de fabriek elimineren.

Voor veel productiebedrijven was het handmatig verwerken van pakbonnen met bokken richting het productieproces een tijdrovende en inefficiënte taak. Deze handmatige sorteerwerkzaamheden zorgden voor vertragingen en waren vatbaar voor fouten.

Onze oplossing

Om dit probleem aan te pakken, hebben we een geavanceerde oplossing geïntroduceerd. We hebben een computersysteem ontwikkeld dat in staat is om de pakbonnen automatisch uit te lezen. Vervolgens wordt op schermen in het productieproces weergegeven op welke bok de ruiten staan voor de desbetreffende productieopdracht.

Het resultaat

Dankzij deze geautomatiseerde aanpak is handmatig sorteerwerk voor fabrieksmedewerkers niet langer noodzakelijk. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke verbetering van de efficiëntie en een vermindering van fouten in het productieproces. Onze klanten ervaren nu kortere doorlooptijden en een verhoogde productiviteit, wat bijdraagt aan een soepel en gestroomlijnd productieproces.

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin