Nubix
Freek Jan ter Haar
by Freek Jan ter Haar

“De netwerkmonitoring is ingericht en hiermee krijgen we informatie van wat er allemaal gebeurd op het netwerk binnen onze online omgeving. Deze monitort continu het gehele netwerk op eigenaardigheden. Niet alleen hackers die informatie naar buiten sturen, maar ook het gebruik van bijvoorbeeld DropBox wordt zichtbaar gemaakt. Het voelt heel veilig” aldus deze tevreden klant.

Wij kunnen deze tool ook voor jouw gehele organisatie inzetten, zodat alles wat er in jouw netwerk gebeurd ook visueel gemaakt wordt, middels het dashboard dat er bij hoort. Het Cyber Alarm scant 24/7 jouw netwerk op vreemd gedrag.
Dit is onderdeel van ons Support model. Het gaat om een vast bedrag per maand en deze is inclusief de hardware, software en de analyse van een Nubix security consultant maandelijks.

Het Cyber Alarm scant 24/7 uw netwerk op kwaadaardig gedrag. Realtime analyse of er niet gecommuniceerd wordt met foute bestemmingen, of het gedrag van uw apparatuur niet anders doet dan normaal en een zeer eenvoudige alarmering zodat snel de juiste maatregelen genomen kunnen worden.

Er hoeft niets ingesteld te worden op het kastje van het Cyber Alarm. Tussen de router en de switch of met een Mirror port direct op de switch of router. De handleiding is niet langer dan één A4. Na plaatsing in het netwerk wordt direct al het verkeer beoordeeld op kwaadaardig gedrag.

Cyber Security moet niet moeilijk zijn. Het portaal is dus gemaakt op basis van eenvoudig gebruik. Alarmen inzien zonder poespas. Snel de informatie om het probleem op te lossen.

Direct alarm bij een ongewenste situatie geeft een veilig gevoel.

Ons advies; laat het je niet eerst overkomen. Want naast verloren data, tijd en eventueel geld, kan het je ook nog een boete opleveren als het AVG gevoelige data betreft.

Wil je meer weten hierover, bel, mail of whats app onze support afdeling voor meer informatie.

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin