Jeroen Luttikholt
by Jeroen Luttikholt

Wil je jezelf voorstellen?

Mijn naam is Richard Badenhop en ik ben al meer dan 20 jaar directeur/eigenaar van CRMCompany. Voordat ik  mijn eigen bedrijf startte heb ik jarenlang allerlei commerciële functies vervuld. In die tijd heb ik ontdekt hoe krachtig en waardevol een goed CRM-systeem is.

Wat doet CRMCompany, welke oplossingen bieden jullie aan klanten en wat zijn de voordelen?

CRMCompany ontwikkelt en implementeert het CRM-systeem ‘In2CRM’. Wij zorgen ervoor dat onze klanten een compleet beeld krijgen van hun klanten en leveranciers. Wij gaan veel verder dan standaard CRM-systemen en bieden klanten totaaloplossingen voor hun automatisering tot aan het boekhoudpakket.

Wat is het mooiste aan jouw werk? Of wat is het mooiste traject wat je hebt lopen of hebt gehad?

Het is altijd weer mooi om te zien hoe een nieuwe klant voorzichtig begint met In2CRM, maar geleidelijk steeds meer mogelijkheden gaat zien en gebruiken. De samenwerking daarin, waarbij we soms intensief samen werken en samen dingen oplossen en verbeteren, is bij elke klant het mooiste om te zien. Het geeft altijd weer een kick als je ziet dat je product goed gebruikt wordt en als onmisbaar wordt gezien.

Hoe lang werken CRMCompany en Nubix al samen?

Vanaf dag 1 werkt Nubix al met CRMCompany samen. In die zin stond CRMCompany aan de basis van Nubix. Het is voor ons dan ook prachtig om te zien hoe Nubix zich steeds verder ontwikkeld heeft.

Waarom zouden mensen zaken moeten doen met Nubix volgens jou?

Wij kennen Nubix als een betrouwbare en kundige partner. Als softwareleverancier hebben we onze eigen IT uitbesteed aan Nubix!
Dat zegt eigenlijk al genoeg!

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin