Nubix
Freek Jan ter Haar
by Freek Jan ter Haar

Van links, naar rechts:

Koen van Ginkel is 23 jaar en woont in Neede. Hij is 4e jaars van de opleiding HBO ICT, met als afstudeerrichting Software Ontwikkeling. Hij gaat ons supportmodel updaten en efficiƫnter wegzetten. In zijn vrije tijd houdt hij van gamen, sporten en karten!

Joeri Suselbeek is 24 jaar en woont in Enschede. Hij doet de opleiding HBO ICT, 3e jaars en gaat ons helpen om een overzicht te maken van onze eigen infrastructuur. Ook in zijn vrije tijd wordt er gegamed en gesport, maar mag een drankje met vrienden ook niet ontbreken.

Tyaro Leppink is 18 jaar en woont in Haaksbergen. Hij doet de opleiding MBO Softwaredevelopment en is 2e jaars. Bij Nubix gaat hij websites bouwen en inrichten. Hij mag graag series kijken, muziek luisteren en ook gamen in zijn vrije tijd.

Lars Natter is 23 jaar en woont dichtbij in Haaksbergen. Hij volgt de opleiding HBO ICT, richting IT Servicemanagement, 4e jaars. Zijn afstudeeropdracht omvat om ons huidige monitoringssysteem efficiƫnter te maken. Lars vind het leuk om naar FC Twente te gaan, zelf te voetballen en ook gezellig een drankje doen met vrienden in zijn vrije tijd.

Welkom en succes allemaal!

Geplaatst in categorie Nubix
Vorige
Alle berichten
Volgende

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Facebook Twitter Linkedin