productieplanning optimalisatie wijnsma kozijnen

Productieplanning Optimalisatie bij Wijnsma Kozijnen

Bij Wijnsma Kozijnen stond een interessante uitdaging voor ons klaar: het naadloos integreren van een innovatief buffersysteem met geavanceerde PLC-aansturing in hun productielijn. Het ultieme doel was de productieplanning optimalisatie bij Wijnsma Kozijnen en het vergroten van de flexibiliteit in het productieproces.

Onze oplossing

Met trots presenteren we onze ingenieuze oplossing. Door het buffersysteem te coördineren via ons MES-systeem (Manufacturing Execution System), konden we het plaatsen van kozijnen in de buffer en het op het juiste moment weer uitnemen ervan voor verdere verwerking in de fabriek vlekkeloos laten verlopen. Deze perfecte synergie zorgde voor geoptimaliseerde productiestromen en verhoogde de flexibiliteit in de planning van de productievolgorde aanzienlijk. Hierdoor konden de medewerkers efficiënter werken en werd er tijd bespaard, wat leidde tot een verbetering van het gehele productieproces.

Het resultaat

Dankzij de implementatie van onze oplossing ervaren we bij Wijnsma Kozijnen nu een aanzienlijke uitbreiding van de mogelijkheden voor hun productieplanning. Ons buffersysteem met geavanceerde PLC-aansturing heeft niet alleen de efficiëntie van hun productieproces opgeschroefd, maar geeft hen ook de veerkracht om snel in te spelen op veranderende behoeften en een hoger niveau van productiviteit te behalen. Dit alles draagt bij aan de succesvolle productieplanning optimalisatie bij Wijnsma Kozijnen. De combinatie van technologie en strategie heeft Wijnsma Kozijnen in staat gesteld om zich beter aan te passen aan marktveranderingen en klantbehoeften, wat hen een concurrentievoordeel oplevert.

Met deze aanpak hebben we ervoor gezorgd dat Wijnsma Kozijnen niet alleen de huidige uitdagingen kan aanpakken, maar ook voorbereid is op toekomstige groei en veranderingen in de industrie. Onze focus op innovatie en efficiëntie heeft hun productieproces aanzienlijk verbeterd, wat resulteert in hogere klanttevredenheid en betere bedrijfsresultaten.

Voorbeelden van onze oplossingen

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA